Poletni tečaji slovenskega jezika na slovenski Obali HALO, TUKAJ SLOVENSKI MEDITERAN!

Spoštovani!

Tudi tokrat se obračamo na Vas, da bi Vam predstavili že petindvajsete Poletne tečaje slovenskega jezika na slovenski Obali HALO, TUKAJ SLOVENSKI MEDITERAN!, ki bodo potekali v Kopru od 9. julija do 20. julija 2018, v organizaciji Fakultete za humanistične študije Univerze na Primorskem.

Poletni tečaji so namenjeni vsem, ki bi se radi naučili slovenskega jezika ali svoje znanje slovenščine še izpopolnili, spoznali Slovenijo in njeno kulturo, hkrati pa preživeli dva prijetna poletna tedna na morju.

Na tečajih v preteklih letih je bil osrednji namen naše dejavnosti dosežen, saj smo uspeli združiti koristno (spoznavanje slovenskega jezika in kulture) s prijetnim (poletni oddih). To vsako leto poleg zaključnih testov pokažejo tudi izjave udeležencev, zapisi v biltenu Poletnih tečajev in pa rezultati ankete, ki jo izpolnijo študentje pred odhodom. Prav tako nas razveseljuje dejstvo, da se številni udeleženci k nam večkrat vračajo.

V prilogi Vam pošiljamo informativno gradivo, s pomočjo katerega se lahko podrobneje seznanite z obliko in vsebino Poletnih tečajev slovenskega jezika na slovenski Obali 2018.

Prosimo vas, da o tečajih javno obvestite morebitne interesente v vašem okolju z objavo v vašem mediju: http://www.fhs.upr.si/sl/poletne-sole/halo.

Za to se Vam iskreno zahvaljujemo in Vas seveda toplo vabimo, da se udeležite tečajev slovenskega jezika v lepem mediteranskem mestecu na slovenski Obali.

Lepo pozdravljeni!

 

Nika Pavletić,

koordinatorica Poletnih tečajev

 

Info: nika.pavletic@gmail.com

 

Preuzmite potrebna dokumenta za aplikaciju i brošuru klikom na linkove ispod

Brošura             Aplikacija           Saglasnost