Arhiva novosti
zastave

Prisrčno vabljeni na ogled gledališke predstave "Zid, jezero" gostujočega Slovenskega narodnega gledališča (SNG). Slovensko narodno gledališče Drama iz Ljubljane, 2. marta 2018. godine, gostuje sa komadom Dušana Jovanovića „Zid, jezero“, u režiji Miloša Lolića.

U okviru niza značajnih gostovanja koje je Narodno pozorite najavilo u godini jubilarne 150 sezone, jedno od najznačajnijih je, svakako, gostovanje Drame Slovenskog narodnog gledačišča iz Ljubljane.

Nacionalni teatar Slovenije će 2. marta, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu s početkom u 19,30 časova, pred beogradskom publikom izvesti dramu Dušana Jovanovića „Zid, jezero“, u režiji mladog srpskog reditelja Miloša Lolića.

U predstavi uloge tumače Polona Juh (Lidija), Saša Mihelčič (Sošolka), Branko Šturbej (Rudi) i Saša Tabaković (Lekar). Dramaturg je Darja Dominkuš, scenografiju je kreirala Jasmina Holbus, a kostime Sara Smrajc Žnidarčič. Komad, koji je premijerno izveden 7. oktobra prošle godine, traje 75 minuta bez pauze i titlovan je na srpski jezik.

Kontakt info

Kontakt adresa:
Terazije 03/09
11000 Beograd
Republika Srbija

Kontakt telefon:
+381 (11) 334.08.75

E-mail adresa:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet stranica:
www.drustvosava.org
www.drustvosava.org.rs

Prijavite se na info listu

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 95 gostiju i nema prijavljenih članova